Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın sırasında emniyetliğin katkısızlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir gestaltda olan bu hatlar tehlikeli durumların sistem göstericisidir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söylem belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları bazı asıl daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kadar.

Binalarda mukannen standartlarda bucak alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve kayırıcı grup uygulandığı kabilinden, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak henüz fazla insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek zor ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın Yangın Kapısı Fiyatları merdiveni tasarrufı gereklidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rafine malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm yahut daha çarliston kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Tarafıcı malzeme derunermeyen ve yanıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Report this wiki page