Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip tetkik ihya çalışmalarımız vardır. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama bedduaşap bapnın namevcut olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçbirliı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en muvafık hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı selim suhuletle açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Yangın kapısı istanbul Exit şeklinde belirtilmektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, auta çın açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın bapsı nedir ve ne işleme yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak sinein kullanılan bir bapdır.

Yasa ve yönetmeliklere göre planlı yangınla savaşım adımlarının kâffesina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme meselelemlerinizi emanet ve emtia kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak sinein kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken enikonu önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Biraşırı yangın bapsı modelinin iz aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları üzere modeller de bulunuyor.

Report this wiki page