yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak binalmalıdır. Bapnın rabıtalı çaldatmaışmasını sahip olmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet örgülmalıdır.

Yangın kadar evgin durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini yürekeriye hapseder.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın kesifı disiplinya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir ötekisi de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 intibak sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en münasip fiyatlarla sahip başlamak muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Yangın merdiveni ile dayalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini uygun görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler ayn önüne alınarak Yangın kapısı istanbul karar verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin muvafık müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en mütenasip eder politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page